Peter Dieperink
Tandarts

P.W. Dieperink

Utrecht tandheelkunde 1985

Achtergrond:
In 1985 ben ik in Utrecht afgestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik een aantal jaren als tandtechnicus gewerkt, waar ik een grote passie heb ontwikkeld voor het maken van mooie en duurzame kronen en bruggen. Na mijn studie heb ik twee jaar bij de marine als tandarts gewerkt. In 1988 startte ik na een jaar waarneming mijn eigen praktijk in Amsterdam. Na enige verhuizingen vestigde ik me in 1996 in de groepspraktijk Schubertstraat.

Filosofie:
Ik probeer bij al mijn patiënten een stabiele gebitsituatie te bereiken. Dit kan bereikt worden door een persoonlijk behandelplan en onderhoudsplan op te stellen. De focus ligt op het optimaliseren van de mondhygiëne (door regelmatige bezoeken aan mondhygiëniste of preventieassistente) en het vervaardigen van duurzame vullingen en kronen. Ik sta garant voor een hoge kwaliteit van bijvoorbeeld vullingen, kronen, bruggen en wortelkanaalbehandelingen. Naast kwalitatief hoogwaardige behandelingen krijgen patiënten veel persoonlijke aandacht en een goede service.

Specialisaties:
Hoewel ik een algemene praktijk heb, ligt mijn focus op de restauratieve tandheelkunde. Mijn passie ligt bij het uitvoeren van uitgebreide gebitrenovaties en het oplossen van complexe problemen. Op dat gebied heb ik een uitgebreide ervaring opgebouwd.
Een tweede specialisatie is het behandelen van zeer angstige patiënten. Omdat ik voor al mijn patiënten ruim voldoende tijd uit trek en daarnaast altijd pijnloos werk, lukt het in bijna alle gevallen om patiënten van hun extreme tandartsangst af te helpen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen:
Uit de praktijkwinst worden elk jaar een aantal goede doelen gesteund, momenteel zijn dit:
1. Stichting Monimbo (www.monimbo.org); kleinschalige ontwikkelingshulpprojecten in Nicaragua
2. Macina Foundation (www. macina.org); oprichting en uitbreiding computerschool in Ghana

Peter Dieperink Big: 39020627702

Maak kennis met onze medewerkers en klik op de foto of naam.