I. van de Poll
Tandarts

I. van de Poll

UvA tandheelkunde 1986

Een Amsterdammer, maar getogen in Leiden. Op 30 mei 2019 vierde ik mijn 33 jarig jubileum als tandarts.
Naar mijn leeftijd laat ik u raden.
Na mijn afstuderen in 1986, ben ik in dienst getreden als universitair docent aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) alwaar ik belast was met studentonderwijs en tevens onderzoek deed naar de beschermende effecten van speeksel op het menselijk tandglazuur.

Sinds 1987 ben ik part-time werkzaam als tandarts-algemeen practicus. Ik ben medeoprichter en eigenaar van de Tandartsenpraktijk  Schubertstraat, waarbij persoonlijke aandacht, kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. De tandartspraktijk heeft een zeer persoonlijk aandacht voor de patiënt en kent verschillende samenwerkingverbanden met collega tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten en streeft een hoge kwaliteit na.

Vanaf 2002 ben ik lid van het College van Adviserend Tandartsen(CAT) en werkzaam als adviserend tandarts voor Nuts Delta Lloyd en Ohra en sinds 2009 werkzaam als adviserend tandarts van Zorg en Zekerheid zorgverzekeringen in Leiden.
Van 2008 tot 2018 heb ik in het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) gezeten waarvan de laatste periode als voorzitter.

In de vrije tijd die mij rest, heb ik sinds kort de sport golf ontdekt, zwem ik mee met de ALS Amsterdam Cityswim of neem als navigator deel aan rallyevenementen met historische auto’s in binnen- en buitenland.

Graag wil ik u danken voor uw getoonde interesse in mijn curriculum.

Inez van de Poll Big:09023303902

Maak kennis met onze medewerkers en klik op de foto of naam.