Andra Buwalda
Tandarts

A. Buwalda

Oorspronkelijk kom ik uit Letland, maar na bijna 20 jaar woonachtig te zijn geweest in Amsterdam, kan ik me wel een Nederlander noemen.

Nadat ik in 1993 de liefde van mijn leven had ontmoet, ben ik in 1995 naar Nederland verhuisd. Ik was inmiddels al tandarts en hoofd van een afdeling tandheelkunde in een algemeen ziekenhuis. De eerste stap naar mijn integratie was een taalcursus: na 6 maanden heb ik staatsexamen Nederlands 2 (het hoogst mogelijke niveau) gehaald. Om snel aan de slag te kunnen, besloot ik in 1996 een opleiding tandheelkunde te doen. Het vijf jarige studie programma heb ik versneld in 2,5 jaar afgerond en in 1999 heb ik mijn Nederlandse tandartsdiploma gehaald bij ACTA in Amsterdam.

Sinds 1999 ben ik parttime werkzaam als tandarts-algemeen practicus. Eerst als waarnemer, later als medewerker. In 2003 heb ik mijn eigen praktijk in de Lairessestraat te Amsterdam gestart. Een volgende stap was de uitbreiding van de praktijk met de overname van de praktijk van tandarts O. Wever. In 2010 ben ik toegetreden tot de Tandartspraktijk Schubertstraat.

Onze groepspraktijk streeft een hoge kwaliteit na en heeft een zeer persoonlijk aandacht voor de patiënt, wat mij aanspreekt. Daarnaast kent de praktijk verschillende samenwerkingverbanden met collegae tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten, wat van belang is voor een totale behandeling en doelmatige inzet van mensen.

Ik zelf sta voor kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht voor alle mijn patiënten. Mijn hart ligt bij esthetische en restauratieve tandheelkunde. Voor mijn behandelingen neem ik ruim de tijd om rust te creëren en om voldoende aandacht te kunnen geven aan mijn patiënten. Mijn motto is: pijn en angst in tandartsenstoel behoren tot verleden. 

Om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de tandheelkunde ben ik sinds 2005 lid van Acta Quality Practice.

De rest van mijn tijd besteed ik aan mijn gezin met twee kinderen, beide geadopteerd uit de Verenigde Staten. Wanneer ik tijd over heb, wat meestal niet het geval is, dan besteed ik die aan mijn passie voor muziek en piano.
Andra Buwalda Big:39050743202

Maak kennis met onze medewerkers en klik op de foto of naam.