Onze praktijk

Tandheelkunde & Implantologie Amsterdam is een kliniek gespecialiseerd in tandheelkundige implantologie. Sinds de oprichting in 1998 is de staf uitgegroeid naar een team bestaande uit zes tandarts-implantologen, een tandarts-algemeen practicus, twee mondhygiënisten, vijf assistentes en een secretaresse. Naast het uitvoeren van implantologische behandelingen heeft de kliniek ook een referentiefunctie voor het geven van behandeladvies en second opinion. Voor reguliere tandheelkunde en specialistische wortelkanaalbehandeling bent u uiteraard ook van harte welkom. Meer informatie over de behandelingen vindt u onder “behandelingen”.

Het streven is om de wachttijden zo kort mogelijk te houden en bij verwijzing binnen twee weken de eerste afspraak te maken.

In de kliniek worden zowel eigen patiënten behandeld, als patiënten die door hun (tand-)arts zijn doorverwezen voor het plaatsen van tandheelkundige implantaten. Indien u geen eigen tandarts heeft kunt u rechtstreeks bij ons terecht voor diverse soorten tandheelkundige behandelingen. Voor reguliere periodieke controles en mondhygiëne bent u uiteraard ook van harte welkom.

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen; preventie van problemen in de mond begint bij juiste voorlichting tijdens de periodieke controle of de mondhygiënebehandeling. Samen met u streven we naar een mooi, gezond en functioneel gebit.

We zijn er op onze beurt van bewust dat u ondanks uw inzet toch met problemen in de mond te maken kunt krijgen. In onze praktijk worden daarom met enige regelmaat röntgenfoto’s van het gebit gemaakt, zodat we kunnen zien of er gaatjes tussen de tanden en kiezen zijn ontstaan, of dat er misschien ontsteking zit.