Bleken

Onze tanden en kiezen bestaan uit tandbeen en glazuur. Het tandbeen heeft een bepaalde kleur en dikte die zorgt voor de kleur van de tand of kies.Nu mensen steeds langer hun gebit behouden, krijgen ook meer mensen te maken met verkleuring van het gebit. Door koffie, thee en andere voeding kan het glazuur door de jaren heen verkleuren. Vullingen en eventuele gaatjes worden dan meer zichtbaar. Tandheelkunde & Implantologie Amsterdam biedt u de mogelijkheid voor het bleken van tanden.

In de meeste gevallen kunnen tanden en kiezen tijdelijk witter gemaakt worden met bleekbehandelingen.

  • Verantwoord thuisbleken onder begeleiding
  • Inwendig bleken

Zelf bleken met bleeklepel

Onveilige bleekproducten en -processen kunnen uw gebit en mond schaden. U kunt uw tanden het beste bleken onder begeleiding van uw tandarts of mondhygiënist. Deze zal eerst uw gebitssituatie checken en dan een (digitale) afdruk van uw gebit maken. De tandtechnicus maakt vervolgens een passende bleeklepel van zachte kunststof. Deze draagt u enkele uren per dag of een nacht met een blekende gel.

Wilt u meer informatie over het bleken van uw tanden. Maak dan een afspraak voor een intake gesprek en ontdekt de mogelijkheden