Patiënteninformatie

Op de kliniek van Implantologie Amsterdam wordt in het algemeen de volledige implantologische behandeling uitgevoerd. Dit wil zeggen dat naast het plaatsen van de implantaten ook de suprastructuren (kronen, bruggen, protheses) op de implantaten worden vervaardigd.

Indien er in de kaak te weinig bot aanwezig is om te kunnen implanteren kan dit worden gecorrigeerd door speciale bot-toevoegende technieken. Deze ‘pre-implantologische behandelingen’ worden ook op de kliniek uitgevoerd. Ten slotte heeft de kliniek een referentiefunctie voor het geven van behandeladvies en second opinion.

In principe worden uitsluitend patiënten behandeld die een schriftelijke verwijzing hebben van hun eigen (tand-)arts. Indien u geen tandarts heeft maar wel meent voor implantaten in aanmerking te komen dan kunt u met ons een afspraak maken voor een informatieconsult. Indien blijkt dat u alleen gewone tandheelkundige behandelingen nodig heeft, kunnen wij proberen u behulpzaam te zijn bij het vinden van een tandarts.
Klik op de opties in het menu hierboven voor meer informatie voor patiënten.

Bereikbaarheid

De kliniek is gevestigd aan de Stadionweg, vlak bij de kruising met de Beethovenstraat.

Adres

Stadionweg 35-hs
1077 RW AMSTERDAM
Tel: 020-6700440
Fax: 020-6709161

Klik op de onderstaande link voor meer informatie en een routebeschrijving:

Bereikbaarheid