Over de Kliniek

Implantologie Amsterdam is een kliniek gespecialiseerd in tandheelkundige implantologie. Sinds de oprichting in 1998 is de staf uitgegroeid naar een team bestaande uit zes tandarts-implantologen, een tandarts-algemeen practicus, twee mondhygiënisten, vijf assistentes en een secretaresse.

over.jpgIn de kliniek worden patiënten behandeld die door hun (tand-)arts zijn doorverwezen voor het plaatsen van tandheelkundige implantaten. Op de kliniek wordt in het algemeen de volledige implantologische behandeling uitgevoerd. Dit wil zeggen dat naast het plaatsen van de implantaten, ook de suprastructuren op deze implantaten worden vervaardigd (kronen, bruggen, overkappings-protheses, e.d.).

Naast het uitvoeren van implantologische behandelingen heeft de kliniek ook een referentiefunctie voor het geven van behandeladvies en second opinion. In principe worden uitsluitend implantologische behandelingen uitgevoerd, maar in overleg met de verwijzend tandarts kunnen ook andere gerelateerde tandheelkundige behandelingen worden verricht.

Het streven is om de wachttijden zo kort mogelijk te houden en bij verwijzing binnen twee weken de eerste afspraak te maken. Onze contactgegevens en een routebeschrijving vindt u onder Bereikbaarheid.

Meer informatie over de behandelingen vindt u onder Patiënten Info.

Implantologie Amsterdam organiseert klinische avonden voor tandartsen evenals op de praktijk gerichte cursussen op basaal en gevorderd niveau. Meer vakgerichte informatie over onze werkwijze en de behandelingen vindt u onder Tandartsen Info.

pand buitenzijde.jpeg

Bereikbaarheid

De kliniek is gevestigd aan de Stadionweg, vlak bij de kruising met de Beethovenstraat.

Adres

Stadionweg 35-hs
1077 RW AMSTERDAM
Tel: 020-6700440
Fax: 020-6709161

Klik op de onderstaande link voor meer informatie en een routebeschrijving:

Bereikbaarheid