Het Team

Het team van Implantologie Amsterdam bestaat op dit moment uit twee tandarts-implantologen, een tandarts-endodontoloog, twee algemeen tandartsen, twee mondhygiënisten, vier assistentes en een secretaresse.

De tandarts-implantologen hebben jarenlange ervaring op het gebied van implantologie en werken naar de meest recente en beproefde inzichten. Allen zijn geregistreerd in het TSVI-register (Tandarts met Specifieke Vaardigheden in de Implantologie) van de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI). Dit betekent dat zij o.a. door verzekeringsmaatschappijen erkend worden als implantoloog.

De Tandarts-endodontoloog is erkend door de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie (NvvE). Zij voert complexe wortelkanaalbehandelingen uit op verwijzing van collega-tandartsen. Zij richt zich ook op het uitvoeren van een herbehandeling van een wortelkanaal van een tand of kies die na een eerdere behandeling niet geheel genezen is.

De algemeen tandartsen voeren alle voorkomende tandheelkundige verrichtingen uit en werken nauw samen met het team van specialisten.

img_team01.jpgDe mondhygiëniste draagt de verantwoordelijkheid voor het op peil brengen en houden van de mondhygiëne en de conditie van het tandvlees met omgevende weefsels. Daarnaast verricht zij periodieke controle’s en maakt zij röntgenfoto’s. 

De assistentes zijn allen getraind in het assisteren bij implantologische ingrepen, waarbij zij ook foto’s kunnen maken en anesthesie kunnen geven. De secretaresse is verantwoordelijk voor de administratie, afspraken, contacten met patiënten, verzekeraars en verwijzende (tand-)artsen.

Bereikbaarheid

De kliniek is gevestigd aan de Stadionweg, vlak bij de kruising met de Beethovenstraat.

Adres

Stadionweg 35-hs
1077 RW AMSTERDAM
Tel: 020-6700440
Fax: 020-6709161

Klik op de onderstaande link voor meer informatie en een routebeschrijving:

Bereikbaarheid